Van Haren Autobedrijven heeft in het zuiden van het land een bekende naam als Forddealer. Al meer dan 85 jaar onderscheidt ons familiebedrijf zich met een uitstekende service en parate kennis over de modellen van Ford. Van Haren Autobedrijven, is opgericht op 2 januari 1931 te Venray en was oorspronkelijk gevestigd aan de Grote Markt in Venray. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer van, Van Haren Autobedrijven.

Omdat we al meer dan 85 jaar een familiebedrijf zijn, zijn we ook diepgeworteld in de samenleving van Venray en Boxmeer. Van Haren Autobedrijven ondersteunt verschillende verenigingen in het zuiden van het land omdat we op deze manier iets terug kunnen doen voor de gemeenschap.
In ons lange bestaan hebben we al heel veel Ford rijders blij gemaakt. Met uitstekend onderhoud of bij aanschaf van een Ford.

Ons hechte en professionele team staat altijd klaar voor u. Alles in het bedrijf is er op ingericht om net dat beetje extra te bieden en zodoende de verwachtingen van u telkens te overtreffen.

Graag tot ziens in een van onze showrooms.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers,

Van Haren Autobedrijven
Sterk in mobilteit