Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder; ook als u uw Ford niet bij een erkende dealer gekocht heeft. Wij weten hoe we uw Ford in topconditie kunnen houden, nog vele jaren nadat de fabrieksgarantie verlopen is. Wij zijn trots op de kwaliteit van Ford en helpen u graag uw auto te onderhouden en repareren wanneer dat nodig is. Met Ford Motorcraft kunt u blijven vertrouwen op de kennis en kunde van vakbekwame monteurs en weet u zeker dat alleen authentieke Ford-onderdelen gebruikt worden voor onderhoudsbeurten en reparaties. Zo kunt u nog jarenlang zorgeloos rijden in een betrouwbare Ford. U en uw auto verdienen de service van Ford Motorcraft.

Bekijk hieronder onze video en lees meer over de diensten die wij bieden, van APK-keuringen tot regulier onderhoud en van het vervangen en uitlijnen van banden tot het plaatsen van een nieuwe distributieriem of het bijvullen van de airconditioning.

Maak direct een afspraak bij onze werkplaats.
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,-.
Klik hier voor meer informatie
Ford Motorcraft APK
De APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is wettelijk verplicht. Profiteer van een Ford Motorcraft APK voor slechts 19,95 all-in!
Klik hier voor meer informatie
Ford Motorcraft Banden
Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Zorg er daarom voor dat uw banden in topconditie zijn. Ford Motorcraft biedt u een breed scala aan scherp geprijsde banden waarmee u veilig op weg kan.
Klik hier voor meer informatie
Ford Motorcraft Vervanging en reparaties
Ford Motorcraft biedt u een breed aanbod vervangingen en reparaties voor de laagste prijs.
Klik hier voor meer informatie